Method Baits

De naam zegt het al ! Ons aas aanbod is gericht op de inmiddels zeer populaire ‘method’ visserij, en daarbij natuurlijk ook de Feedervisserij. Waar jaren geleden naast maden en pieren hooguit met mais op witvis werd gevist zie je tegenwoordig dat de vistassen steeds vaker gevuld zijn met grof voer. Mini boilies en pellets zijn imiddels niet meer weg te denken binnen deze visserij.  Deze ‘grove’ manier van witvissen maakt het goed mogelijk om specifieker op kleine karper en andere grote witvis te vissen. Niet voor niets dus dat dit zo populair is geworden, en met name in de UK een enorme hype is.

Wij werken nauw samen met een van Nederlands meest toonaangevende boiliemerk wat betreft kwaliteit. Dit geeft ons alle mogelijkheden om een kwalitatief zeer uniek aaspakket samen te stellen onder de naam ‘Method Baits’. Met het oprichten van Method Baits in 2015 hebben wij veel rekening gehouden met de eis van de Mehtod/feeder visser. Zelf liepen we geregeld tegen het probleem aan dat het aanbod wel aanwezig is maar in beperkte mate. Kleine pellets en mini boileis voor aan de hair zijn prima te verkrijgen in de hengelsport winkels. Maar daar blijft het vaak bij, Method Baits biedt zo ook diverse smaken aan ‘voer’ miniboilies aan. Dus niet alleen voor aan de hair maar ook om een voerstekje op te bouwen gedurende de uren die je vist. En vergeet niet dat ook bij deze visserij een avondje voorvoeren voor fantastische resultaten kan zorgen.

Pellets zijn een zeer belangrijke schakel in de method/feeder visserij, het zijn kleine deeltjes die zowel voedsel bieden in vaste vorm als een zeer aantrekkelijk geurspoor achter laten in opgeloste vorm. Wij bieden 2 soorten voer pellets aan in de maten 2/4/6 mm, en 2 soorten Pre-Drilled (haakaas) pellets in 8 mm. Method Baits verkoopt de beste pellets die er op de markt te verkrijgen zijn. Dit zijn pellets die wij rechtstreeks uit het buitenland halen bij een producent die zich enkel richt op de kweek industrie. We zijn dan ook erg trots deze pellets aan te kunnen bieden in de hengelsport.

Naast de ‘voer’ mini boilies en pellets bieden we ook soft pellets, pop ups en wafters aan . Diverse dips, meerdere soorten grondvoer en soakers. Kortom een zeer breed aanbood voor de Method Feeder visserij. Zoals eerder al aangeven hebben wij tijdens de ontwikkel fase veel rekening gehouden met eis van de Method/feeder vissers, dit heeft geresulteerd in handige verpakkingen. Vrijwel alle producten worden verpakt in zeer stevige plastic zakken. Deze zakken zijn hersluitbaar!  Neem de gewenste hoeveelheid voer uit de zakken sluit ze weer en stop het terug in de vistas. Geen gerommel met los visvoer in de tas en het blijft allemaal droog !

Wij zijn nog een jong bedrijf, alle feedback is daarom ook van harte welkom. Positieve feedback ontvangen we uiteraard graag maar nog liever de verbeter punten. Zo kunnen we de Method Baits range blijven verbeteren en goed laten aansluiten op de wens van de Mehtod/feerder visser. Heb je vragen over ons aanbod, levertijd enzvoort. Stel uw vraag en ontvang een snelle reactie via: ‘Contact’.

Tigh lines !

Method Baits,

Method Baits