Method vissen: twee grove grondvoeren

Nieuw in het Method Baits assortiment zijn twee soorten grove groundbaits. De Green Betaine Particle groundbait en de Krill Particle groundbait. Deze twee soorten grondvoer zijn ontwikkeld speciaal voor de grovere manier van het Method vissen. Door de mix is namelijk een hoog percentage aan grove bestandsdelen toegevoegd van allerlei soorten gemalen particles (mais, tarwe, zonnebloemzaden, sojabaan, erwt). De hoeveelheid grove bestandsdelen is precies afgewogen tegen het feit dat het voer goed moet kunnen hechten aan een method korf maar onderwater niet lang als een kleiachtige substantie kan/mag blijven liggen. Het is belangrijk de het voer zodra het de bodem raakt attractief wordt en dus langzaam begint los te sijpelen van de korf. De lichten de twee soorten hieronder toe:

Groundbait Mix Krill

De Groundbait Mix Krill is rood van kleur en zeer grof van structuur, deze grove structuur is bewust gecreëerd omdat in de Method visserij de focus grotendeels ligt op het vangen van grote witvis en kleine karper. De grove bestandsdelen bestaan uit Broodmeel, koekmeel, vismeel, krillmeel, gemalen particles: mais,tarwe, tarwegries, zonnebloemzaad, erwten, grit, sojaboon. Een kant en klare mix dus waar u eventueel nog pellets aan toe kunt voegen. Verpakt per 1kg.

Groundbait Mix Green Betaine

De naam zegt het al, de Green Betaine Grouddbait mix is groen van kleur, dit komt door de betaine. In tegenstelling tot de Krill variant is deze samenstelling onderwater meer natuurlijker van kleur. Het steekt minder af dan het rode Krill voer, wat in gevallen van schuwere vissen in het voordeel kan zijn. Ook de krill mix is zeer grof van structuur en bevat o.a. Broodmeel, koekmeel, vismeel, krillmeel, Spirulina, gemalen particles: mais, tarwe, tarwegries, zonnebloemzaad, erwten, grit, sojaboon. De mix is klaar voor gebruik maar kan eventueel attractiever worden gemaakt met mini pellets. Verpakt per 1kg.

Verkrijgbaar bij de Method Baits dealers en in onze webshop.

Comments

comments